Wie zijn wij?

We begonnen in 1985 klein, als uitvoerder van laswerkzaamheden voor derden. Inmiddels is BMT Brekelmans Techniek B.V. uitgegroeid tot fabrikant van een breed assortiment hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren en andere dakmaterialen in staal, roestvaststaal, aluminium, lood, koper, aluminium/pvc gelamineerd en rvs/pvc gelamineerd.

Onze kracht zit in onze praktische instelling en jarenlange ervaring. We denken mee, om voor elk project de beste oplossing te vinden. Soms zit die oplossing in een simpele toevoeging of een hele kleine aanpassing. Andere keren ontwikkelen we maatwerk.

BMT bestaat uit een klein team enthousiaste medewerkers:

Jan Brekelmans

Jan
Directeur/eigenaar

Jan is oprichter en eigenaar van BMT. Hij ontwerpt en ontwikkelt nieuwe producten en geeft technisch advies aan klanten, eventueel ook op locatie.

Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in 3D tekenen in Inventor (geschikt voor BIM). Hierin geeft hij ook les aan bedrijven en personen.

Luuk
Meewerkend voorman

Luuk geeft leiding op de werkplaats. Hij houdt de planning in de gaten en test ondertussen nieuwe productietechnieken. Waar nodig werkt hij mee in de werkplaats om te zorgen dat alle bestellingen op tijd klaar zijn.

Luuk
Marij

Marij
Administratie

Marij is verantwoordelijk voor de gehele administratie van BMT. Vaak is zij ook uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Daarnaast verzorgt ze ook de logistieke afhandeling van alle bestellingen en is ze verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van materialen in het magazijn.

Kim
Administratie

Kim helpt enkele dagen per week mee in het magazijn. Ook is ze verantwoordelijk voor de complete archivering van alle bedrijfsdocumenten.

Kim
Bryann

Bryann
Productiemedewerker

Bryan is stagiair werktuigbouwkunde, maar werkt bij BMT volwaardig mee in de werkplaats.

Timo
Productiemedewerker

Timo verzorgt voor BMT vrijwel al het laswerk. Daarnaast is hij allround productiemedewerker.

Timo
Karen

Karen
Marketing en communicatie

Karen is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van BMT. Ze adviseert Jan en Luuk over in te zetten marketingmiddelen zoals de website, digitale nieuwsbrieven en publicaties en helpt mee deze te ontwikkelen.

/wie-zijn-wij.htm

Voor alle producten kunnen wij BIM & Revit (Building Information Modelling)
bestanden aanleveren. De bestanden zijn te downloaden bij MEPCONTENT.
BMT Brekelmans Techniek B.V.
Bekijk je deze website op je telefoon? Klik hier voor onze mobiele website.